Vill du börja brottas?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig med en bekräftelse! Hinner vi inte svara? Inga problem! Du är alltid välkommen.

Name *
Name
 

Söndagar fr.om 1/9-19
10:00-11:00 - Barn 5-9 år
11:00-12:30 - Ungdomar 10-14 år
12:30-13:30 - WRESFIT (Vuxna/Motionärer)

Var?
Actic Gym, Frösundavik.
Frösundaviks Allé, 15157 Solna. 

Klädsel?
Sköna kläder, vattenflaska och innerskor.

Träningsavgift: 1200kr/termin
150 kr/tillfälle
Vuxen (18+): 1600 kr/termin
Swish: 123 378 09 62
BG: 5237-5110

Märkning:
Märk inbetalning med HT19 samt för och efternamn på den/de betalningen avser.

Övrigt:
Ingen föranmälan krävs!

 

Få en inblick i vår vardag!

På vår Instagram @aikbrottning får du en inblick i vad vi gör under veckorna. Du är alltid välkommen att kontakta oss på alla våra sociala medier!

 

Q&A om brottning

 

Vad är brottning?

Brottning är samlingsbeteckningen på de former av kamp där man med grepp, kast och fasthållningar försöker besegra motståndaren. Brottning kan utföras både som vardagsträning och som idrott. I dagligt tal avser man med brottning vanligtvis de olympiska grenarna Grekisk-romersk stil och fristil. 

 

Passar brottningen mig?

Självklart! Du har säkert redan brottats. Som barn brottas ju alla – antingen med syskon, kompisar, föräldrar eller hunden. Det spelar ingen roll om du är kille eller tjej, är stark eller svag, lång eller kort – Alla är välkomna! Vi erbjuder alltid två gratis träningstillfällen innan du bestämmer dig. Brottning passar alla sorters personer i nästintill alla åldrar.

 

Varför brottning?

Brottning är en av världens mest effektiva träningsformer. Med en allsidigt tränad kropp ökar självkänslan och välmåendet. Det är ett utmärkt sätt att komplettera annan idrott med, framför allt eftersom det huvudsakligen är en vintersport. Brottning sker både individuellt och i lag.

 

Träning & Tävling

Träningen går ut på att lära sig olika grepp, teknik och taktiken som krävs för att få sin motståndare ur balans. För kondition, koordination och styrka vilket man ständigt över upp genom den fysiska brottningsgymnastiken och greppträningen. När man själv känner sig mogen och förberedd får man i samråd med tränaren börja med tävlingsbrottning.